Thursday, 16 March 2017

NOVEL PILIHAN: MANNEQUIN by IILYA ABDULLAH


Baru je sampai semalam kat ofis. Belum ada masa lagi nak menelaah. Sibuk dengan kerja. Almaklumla, HR. Semuanya nak kena settle. Ada pekerja asing dari Nepal nak datang. Awalnya nak datang seramai 20 orang. tetapi jadi 17 orang saja, Pagi ni dapat tahu, hanya 13 orang saja yang masuk dahulu. Selebihnya, akan datang kemudian. Takpelah, asalkan ado daripada tiada kan.

Nak cerita pasal novel, apsal aku melalut pasal kerja aku ni!

Aku dlu slalu follow cerita ni dekat Ilham Grup Buku Karangkraft. Selalu cari cerita-cerita seram yang di upload di sana. Tiba-tiba bila dengar, dah nak dibukukan, terus beli ngan penulis. Siap ada tandatangan lagi.

Esok dah Sabtu, so malam ni selamat menyeramkan diri la! Lepas ni boleh la buat book review.

Bye. Adios.
Sweet Eiryz

No comments:

Post a Comment