Monday, 27 March 2017

Pusing-pusing Penang, Replacement CNY 2017

Assalamualaikum...

Amboih...cerita dah basi, baru nak tunjuk!
hehehehe...

Tahun baru cina baru2 ni (30 Jan 2017: Monday) ada la buat gathering cikit ngan kengkawan BFF nih! Saje jela..dah lama tak buat meet up, makan-makan!
Kebetulan encik somi pun cuti, pe lagi, merendet ler..
Thanks kepada Che Ku Fatimah & Najmi kerana sudi mengekor.
Thanks jugak kepada Hubby terchenta Mohd Fadzil Hashim kerana sudi melayan 3 dara HOT & SPICY ni! (yerks!)

Wey, bila nak buat lagi nih!

Kat Batu Feringhi. yang belakang tu Cheku

Encik Somi, senyum nampak gigi susu hehehe

Atas bukit nih! Taktau bukit apa, tapi dekat dengan empangan

hak cipta untukku sahaja

menung teringat sape tu

cak! hehehe

singgah batu feringgi, lapor la plak! kita soru dulu. Laksa Penang

Mee Kuah

we love selfie

wefie! BFF sampai akhirat
ha...lenguh dok bebel. 
nak p makan sat!

bye!

No comments:

Post a Comment